Vinuri albe
Vinul alb are multe beneficii și minerale, inclusiv potasiu, calciu sau magneziu, vitamine solubile în apă (cum ar fi B1, B2, B5 și B6), acid folic, B12 și chiar vitamina C. Un pahar de vin alb pe zi va crește puterea sistemului imunitar împotriva virușilor, va promova secreția de suc gastric în stomac, are o capacitate bună de digestie, poate trata insomnia și poate avea un efect calmant. Studiile au arătat că nu conține colesterol, fibre sau grăsimi.Unul dintre cele mai importante beneficii este conținutul său ridicat de antioxidanți, care au proprietăți anti-îmbătrânire.
Vinul alb poate subția sângele, poate preveni formarea cheagurilor de sânge și poate reduce angina pectorală personală. Vinul alb se obține din struguri albi sau roșii - se folosește doar miezul. Prin urmare, vinul alb are o aromă fructată și un gust ușor. Vinul alb trebuie amestecat corespunzător cu alimente ușoare precum pește, păsări de curte sau legume.
Temperatura vinului alb este între 10-12 ° C.